Revolucija u uklanjanju bora – Profhilo preparat nevjerojatno podmlađuje kožu

Revolucija u uklanjanju bora - Profhilo preparat nevjerojatno podmlađuje kožu

Tretman Profhilom istovremeno briše umoran izgled lica, nadoknađuje volumen, dubinski hidrira kožu i vraća joj elastičnost. Potpuno prirodnim sastojcima nadoknađuje volumen samo tamo gdje je potreban i bez opasnosti od neprirodnih rezultata. Kožu podstiče na prirodno podmlađivanje, a posebnom BAP tehnikom apliciranja osigurava pravilnu raspodjelu preparata po cijelom području.

Što je Profhilo?

On se razlikuje od svih do sada poznatih preparata: on je kombinacija hijaluronske kisjeline visoke i niske molekularne težine i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području injektiranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimuliše fibroblaste na lučenje novog veziva, stimuliše povećanje masnih ćelija i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline (64 mg/2 ml).

Kako starenje utiče na kožu i zašto pomaže baš Profhilo?

Nakon 20-te godine koža svake godine počinje gubiti 1% kolagena. Ta promjena posljedica je hronološkog starenja, ali i starenja uzrokovanog spoljnim faktorima.

Rezultate tog procesa najprije ćemo primijetiti na licu – koža postaje tanja, suvlja i manje elastična. S vremenom ćemo primijetiti i pojavu bora.

Ključnu ulogu u gubitku ili održavanju tonusa i vlažnosti kože igraju fibroblasti, hijaluronska kisjelina, elastin, kolagen, masne ćelije. Oni su stalno prisutni u međusobnim interakcijama i njihov polagani, ali kontinuirani gubitak dovodi našu kožu do starenja.

Već dugi niz godina na području estetske dermatologije postoje brojni postupci i pripravci koji imaju isti cilj: vratiti volumen, vlagu i kolagen koži kako bi koža ponovno izgledala zategnuta, sjajna i meka.

Kako se koristi Profhilo?

Profhilo se aplicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) tako da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definisanih tačaka na kojima će se injektirati preparat. U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga potrebno je ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (tretman se određuje za svakog pacijenta posebno, u zavisnosti od statusa kože, mogućnostima i očekivanjima).

Kada vidimo rezultate na koži nakon tretmana Profhilom?

Učinak preparata počinje biti vidljiv 1 do 2 nedjelje nakon prve aplikacije s potpunim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhilo.

Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, no on ima izrazitu sposobnost podsticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kisjeline u kožu bez učinka povećanja volumena u području aplikacije.

I to je način na koji Profhilo tretira bore. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdravi i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).

Podijelite ovu objavu:

Uvijek tu za Vas!