­čôŹ ul. Slova─Źka 31 (Nova Dalmatinska)

Ginekologija

Ginekologija 2017-06-02T20:47:06+00:00

Kroz razgovor sa na┼íim ginekolozima mo┼żete dobiti korisne savjete i informacije u vezi sa Va┼íim reproduktivnim zdravljem kao i o razlozima zbog kojih treba obavljati redovne godi┼ínje preglede i onda kada se osje─çate potpuno zdravi.

U Poliklinici┬áÔÇ×Rezidencija zdravlja KerberÔÇť┬áse rukovodimo ┼żeljom da stvaramo kod svojih pacijenata naviku da obavljaju sistematske i periodi─Źne preglede. To je najbolji na─Źin da se mnogi zdravstveni problemi dijagnostikuju u ranoj fazi kada je njihovo lije─Źenje jednostavnije i uspe┼ínije.

Vaše zdravlje je osnovni preduslov za Vaše zdravo potomstvo.

Trudno─ça je period u kom se u organizmu budu─çe majke odigrava niz fiziolo┼íkih promjena zbog kojih se i zove ÔÇ×drugo stanjeÔÇť. Dobro vo─Ĺena trudno─ça podrazumjeva┬ápru┼żanje korisnih informacija budu─çim roditeljima, redovno pra─çenje toka trudno─çe ultrazvu─Źnim i ginekolo┼íkim pregledima i pra─çenje ostalih vitalnih parametara koji mogu biti od uticaja za tok i ishod trudno─çe. Uz dobru pripremu, svakoj trudnici ─çe poro─Ĺaj biti najljep┼íi trenutak u ┼żivotu a ne razlog za strepnju.