­čôŹ ul. Slova─Źka 31 (Nova Dalmatinska)

O Poliklinici

Po─Źetna/O Poliklinici
O Poliklinici 2019-10-01T17:41:56+00:00

Poliklinika Rezidencija Zdravlja Kerber┬áje privatna zdravstvena ustanova koja pru┼ża ┼íiroki spektar specijalisti─Źkih i subspecijalisti─Źkih medicinskih usluga sa ciljem rje┼íavanja zdravstvenih problema svakog pojedinca. Posluje od 2012. godine, prate─çi moto ÔÇťUvijek tu za vasÔÇŁ, sa fokusom na individualni pristup svakom pacijentu.

previous arrow
next arrow
Slider

Rad u Poliklinici Rezidencija Zdravlja Kerber je organizovan u obliku subspecijalisti─Źkih centara i ambulanti za neinvazivnu i minimalno invazivnu dijagnostiku i lije─Źenje razli─Źitih organa i organskih sistema ljudskog organizma. Visoko stru─Źni ljekari razli─Źitih specijalizacija i subspecijalizacija iz Crne Gore i regiona, i tehnolo┼íki, najsavremenija medicinska oprema, standardi koji su postavljeni u na┼íoj ustanovi, omogu─çavaju nam da brzo i pouzdano rije┼íimo razne klini─Źke probleme.

U našoj Poliklinici mogu se uraditi pregledi iz navedenih oblasti :

Opšta medicina
Interna medicina
(gastroenterologija, kardiologija, endokrinologija, pulmologija, nefrologija)
Ginekologija
Urologija
Dermatologija
Ultrazvu─Źna dijagnostika
Anesteziologija

U okviru internisti─Źkih ambulanti Poliklinike Rezidencija Zdravlja Kerber, pacijentima je omogu─çen pregled interniste kao i dijagnostika neophodna za lije─Źenje i sagledavanje cjelokupnog┬á zdravstvenog stanja. Osim klini─Źkog pregleda, uz najsavremeniju aparaturu nudimo:

  • ultrazvu─Źne preglede
  • elektrokardiografiju (EKG)
  • 24 satno snimanje EKG-a i krvnog pritiska (holter EKG-a i krvnog pritiska)
  • spirometriju
  • endoskopske procedure (gastroskopija kolonoskopija i rektoskopija) i
  • ciljane biopsije

koji spadaju u ne┼íkodljive, brze i veoma dragocjene dijagnosti─Źke postupke u savremenoj medicini.

Sve procedure u gastroenterologiji rade se najsavremenijom aparaturom uz mogu─çnost snimanja cijelog postupka i uz komfor analgosedacije.

Uz spirometriju, bronhodilatatorni test i pleuralnu punkciju, pulmološkim pacijentima omogućavamo brzu dijagnostiku i praćenje.

Rezidencija Zdravlja Kerber, kao prva privatna Poliklinika iz Crne Gore koja je postala ─Źlan┬áUdru┼żenja centara za hipertenziju, prevenciju infarkta i ┼íloga ÔÇô HISPA, ┬áu mogu─çnosti je pru┼żiti neinvazivnu kardio-vaskularnu obradu i lije─Źenje bolesti srca i krvnih sudova u vanbolni─Źkim uslovima kroz aktivnu saradnju kardiologa udru┼żenja. Cilj je da se kroz koordinisan i integrisan rad centara HISPA-e pravovremeno i efikasno uz savremenu dijagnostiku (holter – 24 satno snimanje EKG-a i krvnog pritiska) dijagnostikuje, lije─Źi i prati pacijent sa povi┼íenim kardiovaskularnim rizikom.

Ambulanta ginekologije obezbjedjuje kontinuiranu brigu za ┼żene uz primjenu preventivnih, dijagnosti─Źkih i terapijskih procedura, a to su: ginekolo┼íki pregled, ultrazvu─Źni pregled, kolposkopija, papa test, i radiotalasne intervencije. Poliklinika Rezidencija Zdravlja Kerber od osnivanja poklanja posebnu pa┼żnju prevenciji raka grli─ça materice i prva je privatna zdravstvena ustanova u Crnoj Gori koje je uvela tretman radiotalasnog uklanjanja promjena na grli─çu materice (loop excizija).

Radiotalasi osim u ginekologiji idealni su i u urologiji i dermatologiji┬áza uklanjanjanje i tretiranje promjena na ko┼żi ( mlade┼ża ,bradavica, fibroma, polnih bradavica, itd).

Osim navedenih usluga, u okviru ambulante op┼íte medicine u Poliklinici Rezidencija Zdravlja Kerber mo┼żete uraditi kompletan pregled zdravstvenog stanja cijelog organizma biorezonantnim aparatom na principu kvantne medicine.

Zdravstvenom za┼ítitom usmjerenom na pacijenta pru┼żamo ono ┼íto svaki korisnik ┼żeli: po┼ítovanje, razumijevanje, pravi─Źnost, dobru komunikaciju sa ljekarom, privatnost, stru─Źu pomo─ç, ugodnost, zadovoljstvo i dobre rezultate lije─Źenja. Od svog nastanka Poliklinika te┼żi da, uz najrespektabilnije stru─Źnjake i najsavremeniju opremu, svojim pacijentima pru┼żi najvi┼íi nivo zdravstvene usluge.

Na┼í stru─Źni tim i ljubazno osoblje su┬áUVIJEK TU ZA VAS┬á, jer va┼íe zdravlje je nama najva┼żnije !

Poliklinika Rezidencija zdravlja Kerber sara─Ĺuje sa Osiguravaju─çim Dru┼ítvima: