dr Jovana Majstorović

spec dermatovenerolog

Rođena 15.06.1988 u Beogradu, zavšava OOŠ” Vladislav  Ribnikar” i “Treću beogradsku gimnaziju” kao nosilac Vukove diplome.

Završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, kao najmlađa u generaciji, za manje od šest godina sa još nepunih dvadeset i četiri godine. Oslobođena odbrane završnog diplomskog rada, zbog pisanja i publikovanja naučnih radova tokom studentskih dana. 

Nakon toga završava pripravnički staž na Vojno medicinskoj akademiji, kada i upisuje postdiplomske studije, koje završava odbranom rada na temu “Značaj multidisciplinarnog pristupa u dijagnostici i tretmanu sindroma policističnih jajnika kod pacijetkinja sa aknama”.

Od kraja fakulteta bavila se urgentnom i sportskom medicinom, gdje je imala prilku da pregleda naše najveće sportske klubove, kao i da se edukuje na temu značaja ishrane u očuvanju opšteg zdravlja.

Od 2016. godine se bavi dermatovenerologijom, estetskom i anti-aging medicinom.

Provela je četiri godine na specijalizaciji iz Dermatovenerologije, na Klinici za kožne i polne bolesti Kliničkog centra Srbije, gdje je i položila specijalistički ispit.

Svoje znanje iz Dermoskopije usavršavala je na AKH Univerzitetskoj klinici u Beču kod čuvenog profesora Haralda Kitlera.

Članica je Evropskog udruženja dermatovenerologa, Internacionalnog udruženja dermoskopista, Svjetskog udruženja estetske i anti-aging medicine i mnogih drugih domaćih i stranih udruženja. Do sada je objavila preko deset naučnih radova.

Kolumnistkinja je mnogobrojnih domaćih i regionalnih portala gdje sa zadovoljstvom dijeli svoje znanje i stavove o zdravoj lijepoj i njegovanoj koži.

Smatra da je lijepa koža, spoj zdravlja, njege i duhovnog zadovoljstva.

Tečno govori engleski, francuski i španski, služi se italijanskim i njemačkim jezikom.

Uvijek tu za Vas!