Najtraženiji anti-age tretman u zapadnoj Evropi dostupan i kod nas

Dr Maja Velimirov doktorka estetske i anti-age medicine objašnjava da je PROFHILO novitet u svijetu estetske medicine

Najtraženiji anti-age tretman u zapadnoj Evropi dostupan i kod nas

Sa godinama koža gubi na kvalitetu, što je uglavnom posljedica smanjenja hijaluronske kisjeline i kolagenih vlakana u koži što rezultira padom tonusa i elastičnosti kože. Jedan od trenutno najpopularnijih anti-age tretmana na zapadu, dostupan je kod nas u Poliklinici Rezidencija Zdravlja Kerber.

Dr Maja Velimirov doktorka estetske i anti-age medicine objašnjava da je PROFHILO novitet u svijetu estetske medicine. To je hijaluronski kolagen stimulator sa efektom bioremodelinga kože i potkožnog masnog tkiva i trenutno je najtraženiji proizvod za NAJPRIRODNIJE PODMLAĐIVANJE I ODRŽAVANJE KVALITETA KOŽE.

Dr Velimirov ističe da za razliku od filera koji djeluju lokalno, Profhilo utiče na sintezu kolagena i masnih ćelija i zato ima dragocjen efekat vezan za kvalitet kože i potkožnog tkiva. Efekti koje postižemo ovim tretmanom su: intezivna hidratacija i sjaj lica, stimulacija sinteze kolagena, poboljšanje tonusa, bolja tekstura kože i smanjenje bora. On što je važno jeste da ne utiče na volumen i fizionomiju lica. Profhilo tretman je za one pacijente koji žele da izgledaju svježe, odmorno i zdravo – da budu najbolja verzija sebe.

Ovaj tretman je idealan kako za mlade (30-40 godina), tako i za starije osobe (40-60 godina), takođe pogodan je i za mušku populaciju. Za mlade osobe poslije 30. godine života se preporučuje kao prevencija starenja kože, a za zrelu kožu djeluje na poboljšanje tonusa i zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i šaka.

Optimalno je uraditi dva tretmana, u razmaku od mjesec dana. U jednom tretmanu injektuje se 2ml Profhila. Kod starijih osoba (50+) se preporučuje još jedan tretman nakon 6 mjeseci, a kod mlađih je dovoljno uraditi ova dva tretmana. Efekat traje 9-12 mjeseci.

Prvi rezultati vidljivi su nakon 10 dana od tretmana. Sitne bore su zaglađene, tonus je poboljšan, koža je blistava i hidrirana. Pun efekat se očekuje nakon mjesec dana od drugog tretmana.

Podijelite ovu objavu:

Uvijek tu za Vas!