Metabolička terapija i karcinom

Metabolička terapija i karcinom

dr Dajana Mitrović

doktor medicine

Metabolička terapija – potpora Vašem organizmu nakon hemoterapije

Hemoterapija je široko rasprostranjena metoda liječenja karcinoma i zasniva se na davanju   ljekova koji za cilj imaju da uspore i zaustave rast malignih ćelija. Na žalost, ista ta terapija oštećuje i zdrave ćelije ljudskog organizma.
Zbog svega ovoga mnogi ljekari imali su potrebu da naprave kombinaciju vitamina i minerala koji će podržati Vaš imuni sistem nakon primjene hemoterapija.
Način primjene ove terapije je u vidu infuzionih rastvora u trajanju od 4 dana, a prvi rastvor se prima 10 dana od hemoterapije.
Kombinacija jakih antioksidanasa i materija koje dižu pH Vašeg organizma pomaže u očuvanju što bolje funkcije odbrambenog mehanizma i smanjuje neželjena dejstva terapije.

Karcinom je drugi uzrok smrti u čitavom svijetu. Incidencija raste iz godine u godinu, i iako se do nedavno smatralo da je ova pojava povezana sa produženim životnim vijekom ljudi, nije tako. Karcinom se javlja, u poslednje vreme, kod sve mlađe populacije, preskačući pravilo da je to “bolest starijih”.
Kao što bolest ne nastaje preko noći, već dugi niz mjeseci, čak i godina, tako je u liječenju ovog opasnog neprijatelja potrebno upotrebiti raznovrsno oružje a možda čak i najviše vjeru i strpljenje.

Prije nego što krenete u borbu, bitno je saznati protiv koga se borite. Što više shvatite neprijatelja veće su šanse da ćete pogoditi sve njegove slabe tačke. Vodeći se činjenicama, eksperimentima, ličnim iskustvom i iskustvom pacijenata, naš cilj je dokazati i pokazati da karcinom nije uvijek obojen u crno, već nekada dolazi da u vama probudi ratnika za koga niste znali da postoji.

U sklopu našeg pregleda, koji u ovom slučaju ne podrazumijeva postavljanje dijagnoze, već upoznavanje sa mehanizmom nastanka i najboljim načinima za odbranu od bolesti, dobijate podatke o tome šta uzrokuje karcinom, koja potporna terapija je potrebna, šta to sve krije priroda a Vama može blagotvorno uticati na imunitet, koji je broj jedan u borbi sa karcinomom. Dobićete savjete koja ishrana usporava rast tumorskih ćelija, savjete za obroke i napitke koji će smanjiti neželjena dejstva terapije na zdrave sisteme organa u Vašem organizmu. Pored toga, potrudićemo se da Vam preporučimo još mnoge metode i da Vam pokažemo da nije samo jedan put onaj koji vodi do cilja, nego je proces izlječenja lavirint na kraju koga Vas čeka vraćanje Vašem životu.

Podijelite ovu objavu:

Uvijek tu za Vas!